Over ons

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in Vught, bij stomerij Mauriks, heeft Annemarie van der Heijden in maart 2013 de stomerij overgenomen van de familie Brekelmans. Zij hebben jarenlang met veel liefde, plezier en zorg Briljant stomerij opgebouwd. Annemarie zet dit graag voort.  
 
Milieu staat hoog in het vaandel. Daarom heeft Briljant stomerij gekozen voor het reinigen in K4. Deze vloeistof beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van chemisch reinigen. De vloeistof is milieu vriendelijk en ook beter voor uw textiel.  
 
Wij zijn een zogeheten warme stomerij. Dat betekent dat er geen fabriek aan te pas komt. Alle spullen worden in eigen beheer gereinigd en gestoomd. Dat betekent dat we geen transportkosten rekenen en geen fabriekskwaliteit afleveren. Alles blijft gewoon bij ons. Dat is voor velen een veilig gevoel.  
 
Men kan bij ons de kleding brengen en vervolgens zorgen wij er voor dat het de volgende dag vanaf 15.00 uur voor u klaar ligt. Ook voor dekbedden geldt deze service. Speciaal voor deze grote stoffen hebben we een 18 kilogram wasmachine staan. Deze geeft dekbedden lekker de ruimte en zorgt voor een schoon en fris resultaat.  
 
Wij verzorgen voor u stoomgoed, wasgoed, suède en leer en reinigen ook vloerkleden. Daarnaast bieden wij een overhemdenservice, reinigen wij uw dekbedden en verzorgen wij kledingreparatie en stoppage. Onze complete behandeling omvat naast kwaliteitsreiniging ook versteviging, vlekverwijdering, water -en vuilafstotende behandeling. Ook verpakking in kledinghoes of draagtas is bij de prijs inbegrepen.

 
Vaste aanbiedingen:

  • 5 overhemden wassen en strijken
  • elk 2e dekbed ½e prijs
  • gordijnen schoon & fris